Hundfotografering

Önskar du porträttbilder av din trogna vän. En bild som fångar din hunds blick och unika personlighet.

Varför inte en porträttbild på dej eller någon annan i familjen och din fina vän tillsammans.

Eller har du kanske en önskan om att fånga energin och livfullheten i ett träningspass. En bild där glädjen och lyckan hos hunden i arbete blir tydlig.

Alla bilder fotograferas utomhus i naturligt ljus. Plats och miljö väljs utifrån dina önskemål. Jag hjälper gärna till med inspiration till plats och bildstil.

Som den naturvän jag är föredrar jag att vara ute i naturen, i skogen eller vid vatten. Men naturligtvis går det lika bra att fotografera i stadsmiljö eller kanske hemma i din trädgård. Mitt mål är att att vi ska hitta platser som passar dina önskemål.

En fotografering tar ca 1 -1 ½ timme, lite beroende på ålder på hunden och vilken typ av bilder som ska tas. Innan vi ses önskar jag veta vilka önskemål och förväntningar du har.

Inför fotograferingen är det bra om hundens päls är ren och borstad. Ta med godis som hunden gillar och kanske någon populär leksak som kan hjälpa till att få hunden uppmärksam och samarbetsvillig.

Team Bern Vouge ”Zelda ”

Att bli fotograferad av en ny främmande människa kan vara lite extra spännande för hunden vilket kan göra den både förväntansfull, nyfiken och ibland lite försiktig. Jag anpassar mej efter hunden och väntar in tills ni är redo.

Scroll Up