Om Sofia

Sofia heter jag men kallas Fia av familj och vänner, därav namnet ”SofiaFia”. Min familj består make och tre barn. Vi bor på landet och driver en liten häst och fårgård. En dröm som blivit verklighet, att få bo på en gård och ha djur som hästar, katter hundar höns och får. Under hela mitt liv har jag haft lyckan att få ha djur omkring mej, vilket gjort att de är en självklar del i vardagen. Jag arbetar som barnmorska på en förlossningsklinik. En härlig kombination med arbetet på gården vilket gjort att jag brukar benämna mej som ”Bonnmorska”


Fotograferandet och intresset för fina bilder har funnits med under lång tid. Att titta i gamla fotoalbum är så spännande och roligt. De berättar en historia som kanske blivit glömd om ögonblicken inte fångats.

Min pappa har alltid fotograferat och uppmuntrat till att kameran ska med. När jag var liten var jag ibland med honom i mörkrummet när han framkallade bilder. Vilken magi att se bilden på pappret komma fram!

Idag har fotograferandet blivit något som jag utvecklat och utbildat mej i. Jag älskar att skapa fotografier som fångar just det som gör att vi våra djur så speciella. Fotografier blir fina minnen och en otrolig skatt att bevara för framtiden.

Trots att vi fotograferar mer än någonsin med våra mobiler så har vi allt färre fotoalbum att titta i och nästan inga fotografier uppsatta på väggarna.

Min önskan är att hjälpa er hussar och mattar att fånga era fina trogna vänner på bild, skapa fina minnen. Ett porträtt på djuret, eller allrahelst ett fotografi på er tillsammans och på så sätt fånga det samspel och den kärlek som finns mellan er.

Sofia

Scroll Up